Another great review!

Review from Musicfrom.nl

THE RED PHONE – ‘THE RED PHONE’
Wo 20 maart 2013, 14:56, door Gabriella van Karsbergen |

stijl: rock/blues
wat: cd
label/eigen beheer: eigen beheer

Een energiek debuut deze ep van The Red Phone. Opener ‘Sonny Boy’ knalt uit je speakers en pakt je meteen bij de kladden en de band laat je vijf nummers lang niet meer los. ‘Sonny Boy’ werd door regisseur Arne Toonen gebruikt voor de film ‘Black Out’, de actiekomedie die vorig jaar in de bioscoop draaide. En dat was nog voordat het nummer officieel was uitgekomen. Een lekkere binnenkomer voor het viertal.

[quote]“Het is jammer dat we hier geen sterren uitdelen anders hadden ze er absoluut vijf gekregen. Hopelijk komt The Red Phone dan ook gauw met meer materiaal”[/quote]

Hoe het klinkt? Soulvolle bluespunk noemen ze het zelf, en dat is helemaal niet zo’n gekke omschrijving. Het is in elk geval muziek die je rauw en puur kunt noemen, zonder veel opsmuk, maar wel met scheurende gitaren en een stuwend orgel. Van die muziek waar je wel een hele plaat naar kunt luisteren. Het is jammer dat we hier geen sterren uitdelen anders hadden ze er absoluut vijf gekregen. Hopelijk komt The Red Phone dan ook gauw met meer materiaal.

aantal tracks: 5
speelduur: 12:48 minuten